Nastavení cookies

Na našem webu používáme cookies.

Některé z nich jsou k fungování stránek nezbytné, ale o těch ostatních můžete rozhodnout sami.

Důležité

Informace nový školní rok 2023/2024

Publikováno 30. srpna 2023 v kategorii Důležité, Z ředitelství.

Vážení rodiče,

vítáme Vás na našich webových stránkách v novém školním roce 2023/2024 a přejeme Vám, aby se dětem i Vám ve vyzdobených a navoněných školkách líbilo a rychle jste se tu zase cítili jako doma. Personál našich mateřinek se již na vás a hlavně vaše děti moc těší   

Začínáme již v pátek 1.9. oproti základním školám, které zahajují až v pondělí 4.9., což je letos výjimečné! Předpokládáme, že 1.9. přijde do tříd méně dětí, ale budeme rádi, když se do školek alespoň zastavíte a seznámíte děti se svojí p.učitelkou a prostředím třídy    

Dovolte nám několik informací k odhlašovacímu systému z docházky a stravy zároveň.

Pro rodiče dětí, které již naši mateřskou školu navštěvovali, se nic nemění. Pouze si zkontrolují, zda je jejich dítě zařazené ve správné třídě dané mateřské školy.

Rodiče nově přijatých dětí obdrží na svoji emailovou adresu, uvedenou na žádosti o přijetí, nejpozději ve středu 30. 8. dopis a přihlašovací údaje do elektronického systému Twigsee a dle pokynů se zaregistrují. Pokud by Vám přihlašovací údaje nedorazily nebo jste měli jiný technický problém, neváhejte prosím kontaktovat Ředitelství mateřské školy – p.Sobotkovou, tel. 777 765 160 či emailem: reditelstvi@mszdar.cz, kde Vám rádi pomůžeme.

Děti se v Twigsee odhlašují vždy do 12.00 hod den předem s doplněním důvodu nepřítomnosti. Automatická odpověď ze systému Vám potvrdí provedenou odhlášku. Pokud odhlášku uskutečníte později, odhlášení neproběhne, ale můžete si první den nemoci vyzvednout oběd osobně ve školní jídelně své MŠ, ideálně v době vydávání obědů (11.00 – 12.00 h) nebo se domluvte s vedoucí školní jídelny na vyzvednutí v jiný čas – kontakt na VŠJ najdete webu www.mszdar.cz.

Upozornění :

od 1.9. je školné 570 Kč/ měsíc, neplatí jej děti plnící povinné školní vzdělávání a děti s OŠD, celodenní strava ( přesnídávka, oběd, svačina, nápoje ) 45Kč/den, děti s OŠD 49 Kč/den.

POZOR! V září se hradí záloha na stravu ve výši 800 Kč, ta se vám vrací v červenci, v říjnu hradíte zpětně za září skutečný počet odebraných jídel.

Doporučujeme si stanovit limit na inkaso ve výši max. 1600 Kč ( 22dní x 45 Kč + 570 Kč ) !

Děkujeme za spolupráci!

Kolektiv MŠ